Wednesday, November 17, 2010

Selamat Menyambut Aidiladha


Selamat menyambut Aidiladha kepada readers ...from the bottom of my heart..  yang beragama Islam. Dimulakan dengan takbir pada malam 10 Zulhijjah (malam ni), solat Aidiladha keesokan harinya dan disusuli dengan ibadat korban.

Aidiladha ni juga mengingatkan kita kepada sirah Nabi Ibrahim dan anaknya Nabi Ismail dimana Nabi Ibrahim perlu membuat pengorbanan mengikut perintah Allah.

Okla..kepada sesiapa yang nak balik kampung tu, berhati2 di jalan raya ye. Jangan drive terlampau laju n sekiranya korang mengantuk, rehatla kejap kat r&r. Tahun ni aku raya kat Putrajaya je. Lagipun esok aku nak tengok 36 ekor lembu tumbang kat Presint 8 tu.heheh

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.





banner

4 comments:

kak ina kl said...

selamat menyambut Aidiladha buat kamu juga.

stormz said...

@kak ina kl: thanks akak :)

smiley said...

selamat ari raya!! ^_^

regards,
Sofia Smiley

stormz said...

@smiley: selamat sop

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.