Thursday, November 4, 2010

Selingan di petang hari

Mesti semua orang tengah ngantuk2 petang2 camni kan. So aku nak hidangkan korang dengan status fb keluarga Shin Chan ;p

- credit to Funny Profiles Story -
Kalau xhilang jugak rasa mengantuk korang tu, better korang baca kat blog tu je - Funny Profiles Story. Macam2 ada

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.