Monday, November 8, 2010

Uhuk..uhuk..

Owner blog ni adalah tidak sihat sangat sekarang. Batuk2 + selsema penangan minum ais banyak sangat masa hantar cousin nikah kt Kluang. Hamikk ko!

- credit to Sulianlife -
Dah xde choice lain, terpaksa gak bantai minum ais. Dahla kat Johor panas haritu. Tapi as usual, kalo sakit sket2 datang je ofis.maintain cam nampak sihat. Padahal tekak ni cam ada orang garu2 je.heheh

- credit to Clodi -
p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.