Friday, December 3, 2010

Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass


Wah2...nampaknye ahkak Sumijelly yang glamour ni tengah buat Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass dengan adik dia - Sekilass. So aku pun tetiba terasa terpanggil nak join sekali. Syarat nak join Giveaway ni kena bagitau kat 2orang femes ni kenapa nak/teringin nak domain tu..huhuhu

Ni la antara sebab2 kenapa aku nak sangat domain:

  1. Blog aku ni still belum ber[dot][com] lagi. So tula antara penyebab utama nak join giveaway ni. Manela tau kot2 ada rezeki. 
  2. Aku rasa dengan ber[dot][com] ni mesti url kita akan nampak tersangatla cool di mata member2. Kalau xpercaya cuba bezakan antara stormz-iylia.blogspot.com dengan stormziylia.com. Mana yang lagi cool n nampak cam proffesional sket? Mestila stormziylia.com kn?
  3. Dah lama nak ade domain sendiri cuma belum ada kesempatan je nak pegi beli. 

Okla, 3 orang ni aku tag. Nasibla korang. hahaha

1. MeriahCeria
2. Readers blog ni
3. Sesiapa yang baca entry ni. heheh

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

5 comments:

Cik Norfa said...

noted! youre in now..... =)

stormz said...

@Cik Norfa: orait ;)

Sumijelly said...

ooo mak aih.. laju tol ko buat entrynya...

suh start esok..ekau start ari nie...

k..
jgn lupa tau tinggal link kat sekilas.com tau...

dari :

Sumijelly.com

stormz said...

@Sumijelly: eh, esk eh start?hahhaha..nampak sangat xtengok bawah tu.eksaited nak join

akmafaizal said...

saya ingat pun nak wat ari ni. tp disebabkan sok baru start kan..nyway..derang tak kisah.minta le hadiah misteri tu... peserta paling awal submit n3.yeah...hehe

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.