Sunday, December 19, 2010

Hanis Zalikha atasi Siti Nurhaliza

- Gorgeous Hanis Zalikha -

SHAH ALAM: Siapa Hanis Zalikha Zainal? Tentunya ada yang menimbulkan pertanyaan apabila nama itu tersenarai pada kedudukan keenam carian Google di Malaysia hingga mengatasi penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza Taruddin.
Secara tiba-tiba nama itu melonjak sedangkan sebelum ini ramai yang tidak mengenalinya berbanding seorang lagi artis tempatan dan seorang penulis blog yang turut tersenarai dalam 10 individu paling dicari menerusi enjin carian berkenaan, baru-baru ini. (sumber: Hmetro - Rungkai Misteri)

>10 individu paling dicari dalam Google Malaysia

1. Maher Zain (penyanyi antarabangsa)
2. Justin Bieber (penyanyi antarabangsa)
3. Luna Maya (artis Indonesia)
4. Din Beramboi (pelakon/pelawak/penyampai radio)
5. Lady Gaga (penyanyi antarabangsa)
6. Hanis Zalikha (model/blogger/pelajar)
7. Lee Min Ho (pelakon Korea)
8. Adam Lambert (penyanyi antarabangsa)
9. Datuk Siti Nurhaliza (penyanyi/ahli perniagaan)
10. Paul Tan (blogger) 

Wah xsangke betul cerita pasal Hanis Zalikha keluar kat paper metro harini. Beli paper sebab nampak muka Hanis:) Memang dia ni glamour mengalahkan Siti Nurhalia ka Internet sebab ramai orang serach pasal dia. I'm 1 of her follower dalam blog dia tu. Memang bestla baca blog tu sebab macam2 tips ade n ade jugak yang aku ikut n menjadi :;)



Rasa2nye semua yang ade blog ni memang kenal Hanis Zalikha. Kalao xpecaya cuba korang pergi blog orang lain. Pastu check kat sidebar diorang. Konpem kat blog list tu ade nama Hanis Zalikha.

- image taken from Hanis Zalikha's fb -


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

2 comments:

HanaBella said...

Same goes with me.. i love hanis.. she is the best blogger ever..

kakmona said...

gaya penulisan dia sempoi... ^_^ cuma kenkadang dia agak sexy.. huhu..
btw, akak mmg suke bace blog dia ^_^

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.