Monday, December 6, 2010

Sharing is Caring

Hari ni aku nak share dengan korang promotion yang tengah dijalankan oleh Air Asia, Digi n Celcom. Kalau korang nak tau lebih lanjut, bolehla click link kat bawah ni :) Pelbagai promotion menarik bakal menanti anda di sana.

 AirAsiaX New Zealand

DiGi Youth K-POP Live

Celcom Exec

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.