Wednesday, January 26, 2011

Kaching! $$$


Thanks ye korang sebab trust and choose Sweet Cottage untuk siapkan coklat hantaran n doorgift wedding. Aku akan try buatkan secantik yang boleh untuk puaskan hati customer. Kalau korang ade idea lain untuk coklat, korang boleh je contact aku ye :)

Harini rasa cam nak tersenyum je sebab banyak order masuk. Sebab tu aku letak gambar smiley mata duitan kat atas tu.ehhehe. alhamdulillah..rezeki orang sakit gigi ;p

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.