Monday, January 31, 2011

Krisis Mesir, Nasib Pelajar Kita | Sharing is Caring

Dah banyak hari rasanya aku dah xbaca paper n xtau langsung perkembangan dunia. So after datang ofis ni, bila tengok timeline twitter tu banyak orang cerita pasal krisis pelajar Mesir. Hasil peng'Google' an jumpa jugak berita2 yang xdisangka.

Harap korang sharela dekat orang lain ye.

Update dari pelajar Mesir: http://krisismesirnasibrakyatkita.blogspot.com/
(Serius) Krisis sebenar darurat di Mesir, sebarkan kepada semua: http://jomphp.com/serius-krisis-sebenar-darurat-di-mesir-sebarkan-kepada-semua.html
Tinggalkan sementara Mesir: http://www.bharian.com.my/bharian/articles/TinggalkansementaraMesir/Article
Krisis di Mesir, Keadaan sebenar Pelajar Malaysia: http://ariffshah.com/krisis-mesir-keadaan-sebenar-pelajar-malaysia/

.. dan banyak lagi cerita. Korang goggle je word 'Krisis Mesir'. Macam2 cite keluar pasal nasib pelajar malaysia kat sana.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.