Monday, January 10, 2011

Lunch @ Precint the Kopitiam

Entry ni sebenarnya dah lama ada dalam draft. Tapi x terperasan nak publish. Hiks ;p Ade 1 time tu rasa cam nak lunch dengan my sis kat Presint diplomatik. Ade 1 kedai makan baru buka kat situ so kitorang ni nak merasa la ape yang ada dalam restoran tu.


Nama restoran tu Precint the Kopitiam. Ni bukannye cam kopitiam biase tu. Kopitiam ni specialize dalam Asam Pedas. Siapa2 yang suka makan asam pedas tu bolehla try makan kat sini. Tapi ni bukannye version asam pedas melaka. Tapi still sedap n terangkat.


Belakang my sis tu ade 1 cermin yang sangat besar. So bolehla nampak kopitiam ni luas. Pandai dia gunakan effect mirror.

- Our Lunch -
- Asam Pedas Ikan Tenggiri -

Sambil2 makan tu sempat lagila jengah2 deco dalam kopitiam tu. Memang rasa cozy kat situ. dahla memang corner lot, ade effect cermin yang lagi buat kopitam ni nampak lagi luas. Dapur pun guna version 'Life Kitchen'. So kita bolehla nampak diorang masak.

- Life Kitchen -
Okla, sape2 yang nak cari tempat makan kat Putrajaya bolehla try kopitiam ni kat Presint Diplomatik. Kat area depan Proton.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.