Monday, January 10, 2011

Noshi's Wedding @ Royale Chulan

Last Saturday, I went to Royale Chulan for Noshi's Wedding. She is 1 of my friend & mentor time sekolah dulu2. Xsangke betul dia nak kawin awal. Time sekolah2 dulu selalu la lepak same2 dok cite sapela antara kitorang ni yang kawin dulu anti bila dah besar. Tup2, dapat invitation from her.

Aku drive sorang2 je from Putrajaya n singgah jap kat Keramat amik Myzu. Then headed to Royale Chulan. Nasib baik Myzu tau jalan, kalo x konpem sesat berpusing2 cari hotel tu.


Cantik gila deco dalam ballroom tu. I like! Fresh flower, candles n crystal everywhere. Plus dengan lampu2 yang sentiase tukar2 color. So romantic :)

- Afil, me n Wani Rani -
Adibah Noor Jadi emcee untuk wedding malam tu. Memang fun habis. Pastu dia nyanyi lagu2 yang romantic n vokal dia memang superb la. Best gila. Sofea Jane pun ade gak malam tadi as guest.
- Adibah Nor as Emcee n Singer on that night -
- Ballerina -




- STFians as usual gile camera -





Memang best bila dapat jumpa kawan2 sekolah. Ade yang last skali jumpa masa habis SPM. That was 8 years ago. Memang lama gila xjumpa. 

- Me n Noshi -

Cantik kan Noshi! Gorgeous gila malam tu. Tengok gambar2 time nikah pun nampak dia cantik n sweet. 





Congrats Noshi n I hope u can be a good wife to your husband. Semoga bahagia ke akhir hayat :) Muah!


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

2 comments:

noshimoshi said...

Thanks for coming Iylia. Aku doakan turn kau cepat sampai okayyyy?

Aku pun dah no. 15 dah ni. Ehehehhee.

Take care!
xx

stormz said...

@noshimoshi: wah xsangke ko smpai blog aku ni noshi.hehehe

mintk2la cpt sampai turn ;p

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.