Monday, January 24, 2011

Pagi tadi......

Hallu2 korang. pagi tadi on the way nak pergi ofis, terdengarlah citcat kat Hotfm pasal cerita2 blogging ni. Xperasan la plak semalam ada news keluar kat Berita Harian pasal Blogger Untung 1 juta . Wah, siap ade Redmummy.com dalam news tu.

Then, AG n Fafau call K.Red nak korek cerita sket betul ke income dia sampai 1juta. Banyakla jugak dia explain kat Hotfm tu. So kalau korang nak tau boleh baca kat blog k.red sendiri. same je dengan ape yang dia explain kat Hotfm - 1 juta? Non no no

Ok la..babai.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

2 comments:

cinta said...

income 1 juta dengan blog?hebat tul?tapi takde mustahil pun.Blog redmummy tu memang ramai peminat..dasat tul teknik marketing dia huhu jealous lak

stormz said...

@cinta: tula psl. lgpun dia rmai followers setia. tu yg masyuk

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.