Saturday, January 8, 2011

Sweet Cottage | Homemade Chocolate | Putrajaya: Oreo Chocolate

**Sticky mode jap ye kawan2 :) **

Dekat bawah ni adalah contoh2 coklat yang sangat sesuai untuk dijadikan doorgift birthday, wedding, hantaran atau pun boleh jugak order untuk saje2 makan dengan family. Harga macam biasela RM 1.50. Kalau korang nak guna gambar sendiri pun boleh jugak. Tapi ade extra charge sketla sebab aku kena hantar gambar tu kat orang lain untuk print.

So siapa2 yang teringin nak order homemade chocolate ni, janganlah malu atau segan. Boleh order terus dari Sweet Cottage. Xpun kalau just nak tanya pasal harga, boleh jugakla email Sweet Cottage.

Harga Homemade Chocolate
Doorgift Birthday
Doorgift Wedding

- Barbie Edible Image -


- Flower Oreo Chocolate -


- Love Oreo Chocolate -



Sweet Cottage | Homemade Chocolate | Putrajaya: Oreo Chocolate

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.