Saturday, January 1, 2011

Welcome 2011!

Goodbye 2010 & Welcome 2011!!


Hopefully next year akan menjadi yang lagi bagus from previous...nak kumpul duit banyak sket, nak majukan bisnes yang cinonet ni n nak dapat job baru. Fuh, itu saje ye ;p



Cantik x tudung yang aku pakai tu, beli online je kat Sugar Scarf. Cantik2 tudung2 n shawl kat situ. Rasa nak borong semua je. Dahla tiap2 minggu ade update tudung baru je.


Ni gambar makan2 ofis. Buat kat tepi pool je.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan coklat homemade, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

3 comments:

meriahceria said...

mak ai..besaar nye mak...kakakkaa

stormz said...

@meriahceria: woopss!

Sharinginfoz said...

semoga capai apa yang diimpikan

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.