Tuesday, February 15, 2011

Pagi2 xtidur lagi

Dah pukul 2lebih tapi still xtidur2 lagi ni. Hiasshh..Malam ni nak kena siapkan sample2 coklat untuk customer. Manalah tau lepas dia tengok sample2 tu terus berkenan. Kan senang sket ati aku ni.

Rasanya aku dah lama jugakla xupdate blog ni. Sampaikan buffered earning pun dah yilek ;p Manela tempat nak kaut duit lagi ni.huhuuh

Tengah tunggu coklat keras ni, suddenly my bf smsed me n said dia tengah kat driving range. Pukul2 bola golf kasi perfect. What?! pehal xnak ajak gf dia g main? Kalu ajak malam2 buta ni macamla boleh keluar rumah. Kena lecture dengan ayah adela.hihih ;p

Okla bubye...nanti aku upload gambar2 coklat kat sini. Xpun korang check jela Sweet Cottage tu.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.