Tuesday, February 1, 2011

Redmummy Berlagak? | Cookies Nani Rostam Tak Sedap

Wah3x.. Sapela yang search those keyword tu? Bolehla plak sesat sampai blog aku ni. Sori ye, blog aku ni xde kutuk2 orang. So korang silap tempatla.

- yesterday's analytic -
Kat sini xdenye aku cite yang buruk2 pasal Redmummy. Yang ada just tips2 blogging dari dia je. Tapi semalam k.red adalah reveal earning unutk Jan. memang terbeliakla mata tengok.Banyak gile hokey!! Dah mintak izin dengan k.red semalam nak copy kat blog.

- kredit to redmummy.com -
Ok, yang cari pasal cookies auntie nani rostam kat sini pun xtaula kenapa. Rasanya aku xpernah cite pasal cookies auntie nani. Buat cream puff and tepek resepi auntie nani kat sini adelah.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

13 comments:

hanani said...

apa la manusia ni kan..Itu pun kira berlagak ke?Dah rezeki orang kan. Kalau kita dapat macam tu pun, kita tunjukkan gak.. Manusia sekarang ramai yang hasad dengki. Ramai yang ada PHD.. :)

Jom singgah tengok :
http://ha-na-ni.blogspot.com/

stormz said...

@hanani: org dengki mmg cmtu

Miecyber said...

Saspen betul tajuk entri nie...

Tempah isteri melalui laman web

stormz said...

@Miecyber: mmg saspen

Anonymous said...

Redmummy berlagak?

ye ke stormz?

ahhahahaha

stormz said...

@K.Red: xblagak langsung pn k.red. adela tu org2 yg dengki tu cari cite2 cmni

puanbee said...

memang dasyat red mummy tu tabik kat dia..

stormz said...

@puanbee mmg dahsyat pn

Budak Botak said...

biasa la tu, ada ja yg dengki...

Entry terbaru Indahnya Matematik Bagi Orang Yang Paham... (",)

AdaAkuKesah said...

bako je bako... maka aih earning ke tu? nuffnang tipu kah3

NJ said...

Salam... regarding the earnings from blogging, just take it as pembakar semangat, not to be jealous of, but to be envious of. That should serve as a motivation for other people.

Regards,
NJNJ

www.bagthebags.blogspot.com

akuzle said...

kalolah si k red tuh berlagak, ramai lagiklaaa org2 yg berlagak kt donia neh. tp, rasanya ada bloggers picisan yg lagi berlagak dr k red. k red, 1st time jmpa dh tau dier orgnyer ok meskipun dh bergelar jutawan. saper2 yg tabur pitnah tuh dpt dosa kering ajer.

ieta mat sa'ad said...

baru ni jumpa dia di SBB2014 anjuran Denaihati siap berselfie lg. ok je dia..
Selamat kenal... :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.