Friday, March 4, 2011

ChurpChurp tu ape?


Siapa yang dah biasa blogging n twitter confirm korang kenal dengan ChurpChurp ni. Dengan ChurpChurp ni, korang bolehla nak share n spread latest rewards n love to your friends n followers. Setiap total clicks yang korang dapat, nanti masukla $$ dalam account ChurpChurp korang.

Korang boleh share through Twitter, Facebook, status YM/IM korang. xpun, kalau rajin sangat, bolehla buat entry kat dalam blog korang.


Come and join me in #ChurpChurp today and u can get more rewards!!

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

5 comments:

a L i N said...

Salam dear,
Nice entry..Sy pn dh ade account.. tp, x pandai nk spreadkn ..sbb x pandai gne twitter.. BAru ade 20sen je.. huhuu...~

stormz said...

@a L i N: awak kne slalu tgk kat dashboard tu. kalo byk assignment, blhla awak twit kn. xpun share je kat blog, fb.

atty's said...

kty nya churp2 baru brp sen..sbb kadang rajin nak buat ..kadang buat derk je

stormz said...

@atty's: xpe akak. dia kne slow2 wt baru nmpk hasil.tp xblhla nk spam timeline twitter org lain.

stormz said...

@stormz testing2

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.