Tuesday, March 1, 2011

Coklat Buatan Tangan - Sweet Cottage

Dekat bawah ni terdapat corak2 coklat yang baru. So kalau korang berminat nak tau pasal coklat ataupun tersa nak order coklat ni, jangan malu n segan. Email je aku. Kan senang cerita. Kalau korang nak tau harga coklat, bolehla check dekat link ni - Harga Homemade Chocolate


- Cornflakes Coklat -

- Chocolate Cornflakes -

- Gift Pack - Chocolate Cornflakes -
- 'Flower' oreo chocolate -

- doorgift -
- praline -

- praline with hazelnut filling -

- Lollichoc 'Flower' n 'Love XOXO'

- XOXO Gossip Girl.haha -
- 35 cav praline chocolate -
- 'Rose' Praline -

- praline with Choc ganache (filling) -

Terliur x tengok coklat2 ni? Ape lagi, jom order. Lagi banyak korang order, makin banyak diskaun aku kasi.hehehe ;)


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

3 comments:

saya_arief said...

nampak comel je
mesti sedap.
:D

apisv2 said...

slm kunjungan dan perkenalan..
dtg dr blog RM;)

blog apisv2

stormz said...

@saya_arief: sdp!!

@apisv2: thanks dtg blog saya

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.