Thursday, March 17, 2011

Hot Air Balloon Putrajaya 2011


Nampak x yang color biru tu? Tula antara hot air balloon yang tersadai jatuh pagi tadi. Gambar ni aku amik masa on the way nak pergi ofis. Gigih betul snap gambar time tengah drive.heheheh ;p

Yang lain dah terbang tinggi so xboleh nak amik gambarla. So weekend ni, jomla beramai2 meriahkan Putrajaya. Bukan setakat hot air balloon je yang ada, korang boleh juga cuba macam2 jenis games cam rock climbing, paintball, kmx bike at many more.

- image credit to twitter myballoonfiesta -
- image credit to twitter myballoonfiesta -

Details pasal Hot Air Balloon Putrajaya 2011:


Date: 17 -20th March 2011
Venue: Monumen Alaf Baru Presint 2 Putrajaya
Time: 7am - 9pm

kalau korang nak tau lebih lanjut, bolehlah masuk official website 3rd Putrajaya International Hot Air Balloon Fiesta 2011

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

2 comments:

Nava.K said...

My students are going to help the NGO called Orphancare at this event.

stormz said...

@Nava.Kwow! your students are very nice

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.