Monday, March 28, 2011

I Love Sugarscarf!

Korang pernah jengah x blog Sugarscarf? Kalau korang belum pernah jenguk blog tu, better pergi sekarang. Pagi ni dia baru je upload new collection.

Ops..kalau sape yang xtau, Sugarscarf ni adalah salah satu blogshop yang menjual pelbagai jenis instant hijab & shawl. Sesuai sangatla kalau korang nak jenis tudung/shawl korang lain daripada orang lain.

Design shawl & instant hijab xsame macam yang ada dalam pasaran. Design sangat trendy, mengikut citarasa orang muda. Lagipun owner Sugarscarf ni pun muda & bergaya. Aku pernah jumpe 2kali time nak amik tudung kat Cyberia. Hi Eyqa :)

- salah satu design yang ada -

- hijab from Sugarscarf jugak tu. Pakai time kenduri aqiqah -
Instant hijab n Shawl from Sugarscarf ni selalu laris cam goreng pisang panas. Kalau lambat1-2 jam after dia upload tu, jangan harapla korang nak dapat design yang cantik2. Aku selalu gak terlepas design yang cantik2. Kalau xnak terlepas, makesure korang 'LIKE' facebook Sugarscarf n nantikan update terbaru dari Eyqa.

Nak jaja sket new collection Sugarscarf yang baru upload pagi tadi.

- photos credited to Sugarscarf -
Cantik x? So jom shopping beramai2 tapi korang janganla laju sangat beli. Kan nanti aku xdapat plak.hahaha dengki jap ;p

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

3 comments:

Cik Ezy said...

yg kaler pink itam tu cantek..
=)

stormz said...

@Cik Ezy mmg cantik2 semua. kalo lmbat mlepasla

AZANI said...

salam lia
lawa lawa,,,pakcik nak...bagi anak pakcik...

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.