Thursday, March 31, 2011

Jom Join Giveaway dari Sweet Cottage

** Sticky Mode sampai 31 Mac 2011 **

Dah lama sebenarnya aku nak buat giveaway, tapi xtau nak buat giveaway ape dekat readers. Disebabkan bisnes coklat tengah berjalan, so aku bermurah hati nak ajak korang join.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


2. Copy header Sweet Cottage kat atas ni and letak dalam entry korang.
3. Jadi follower kat blog aku n blog Sweet Cottage
4. Link kan entry korang dengan URL entry giveaway dari blog Sweet Cottage
5. Tag 2 orang member korang kat entry giveaway tu.
6. Tinggalkan Nama, URL entry giveaway korang kat dalam comment box Sweet Cottage
7. Tarikh tutup penyertaan: 31 Mac 2011 11.59pm

** Kalau korang xde blog, korang boleh je  buat notes kat Facebook. 'Like' page Sweet Cottage n tag Sweet Cottage dalam notes tu. Tag member2 korang seramai yang mungkin. Yang penting, Ikut je step 1-6 tu.

Amacam? Senang je kan? So, jomla join giveaway ni. 3 pemenang akan dipilih menggunakan Random generator.

Hadiah yang bakal dimenangi oleh 3 peserta yang bertuah adalah:




- 1 box assorted praline chocolate (pelbagai bentuk & perisa)
- 2 box of oreo edible image
- 2 box of oreo flower/ love

UPDATE!!
Senarai peserta Giveaway




1. Drunbella Khoo http://drunbella.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
2. мyΞ'™ http://quizzical73.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
3. nurul hidayah http://hydaverblifestory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
4. ♥♥Cikngah♥♥ http://25minutes-late.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
5. qaseh murni http://hasnpiee.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
6. cik najihah  http://najihahfara.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
7.NUR AIMI NASIHAH http://koddeks.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
8. DyanKanishi http://diarydyan.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
9. senyumSOYA http://otakkosongblog.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
10. Sumijelly http://sumijelly.com/2011/03/21/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/
11. GiveAsh http://ashgive.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
12. zaikulim http://zaiikulim.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
13.Risnayati Lammu http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
14.  Cute MuM http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
15. Fadzillah Kamarudin http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
16. Izan Ishak http://diariummi-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
17. MiSzy DiaN http://miszydian.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
18. umiliza989 http://norliza989.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
19. asleenda http://akuolind.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
20. ♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪  http://naurahnawwarah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
21. Cik Diana http://cikdianacolourfull.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
22. IntaNBerliaN http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
23. kakngah http://gengggkapak.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
24. nurul nabila bt medan http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
25. aNiM http://luvnabilndamia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
26. cempakakuning http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
27. my shaizhar blog contest http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
28. ♥♥LiSsA♥♥ http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
29. Ummu Ukasyah http://anakkuanugerahterindah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
30. nanakimie http://nanakimie.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
31. Mrs. K aka Ibu Hadif http://ibuhadif.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
32. Cikgu Fikri http://cikgufiq.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
33. noraim http://noraim-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
34. cik Leaa http://leashizuka00.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
35. sibudaksepet  http://story-sibudaksepet.blogspot.com/2011/03/contest-giveaway-saya-nak-rasa-coklat.html
36. Nana http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
37. AkieZecky http://akielikecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
38. MaIzUrA http://akulahstrawberry.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
39. apleous25 http://terataknadia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
40. KeYLa GoJez http://imakillerbutnotamurderer.blogspot.com/2011/03/jom-join-giveaway-dari-sweet-cottage.html
41. apleous25 http://terataknadia.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
42. eiyna zhafirah http://swetiepinky69.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
43. Aishah http://minieminieica.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
44. AiTotYati http://bestari206yati.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
45. fazzlim http://bicarahaticinta.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
46. Adyshariz http://ady-shariz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
47. juelee http://jueleecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
48. Lieya http://lieyacute.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
49. ♥CHaRa♥ http://chocolatexoxos.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
50. Puan Kutu http://noormurniothman.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
51. Zalina http://usharapa.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
52. Qard91 http://qard91.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
53. Mama Zharfan http://suzie284contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
54. Nida http://nisajijah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
55. MrS. F!zA http://mrsfizacontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
56. Fieda http://sukahati-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
57. Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
58. SuZiE http://suzieshamhaikal.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
59. ajumohit http://ajumohit.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
60. nurul_anwar http://nurulwordspartwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
61. Finaz Jaafar http://nieynasz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
62. shelOve♥appLe♥ http://mryynlittlebee.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
63. pzah http://aku-pzah.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
64. kakyong http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
65. Jaa http://jaajahatga.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
66. eb ezrin2 http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
67. ika puk puk http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
68. Miza Yusof http://haycontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
69. chii http://chikum4risa.com/?p=759
70. ♥♥azatiesayang ♥♥ http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
71. The Giveawaystuff http://thegiveawaystuff.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
72. ~~@lyci@~~ http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
73. tiefazatie http://tiefazatie.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
74. nursalwa http://ibuziqri.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
75. zuneta http://zuneta-love-corner.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
76.  lili http://layanga.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
77.  **Sy!eRA_N** http://syierahalf.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
78. missdarkchoc http://missdarkchoc.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
79. shera haifa http://kontestaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
80. MaMa CyDa http://cydaacmecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
81. dina ezah http://www.facebook.com/stormz.iylia#!/notes/dina-ezah/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/10150213108829554
82. ida khairani http://ceriterakami.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
83. Mama Kembar 3 http://mamakembar3.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
84. MamaRifqy http://mamarifqy.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
85. nadiah http://nettskerepek.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
86. Ogy http://ogy2112.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
87. ~LaDaYaNa~ http://ladayanatwingirlz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
88. taufidris http://taufidris.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
89. Ibu Ayra http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
90. mariah_smile http://taufikmaria.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
91. meriahceria http://meriahceria.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
92. ieda http://luckyyot.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
93. SoFiaHB http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
94. Harlina Ngah http://www.facebook.com/#!/notes/harlina-harq/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage/10150137068837122
95. Nadia Mashuri http://nadiamashuri.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
96. Cik T-pah http://blog-pink-saya.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage.html
97. Nadiah Sidek http://mycontestzone.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
98. Cik Ezy http://lemonribena.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
99. miss frog http://missfrog12.blogspot.com/2011/03/ga-saya-nak-rasa-coklat-sweet-cottage.html
100.  addapril... http://addapril-luckystar.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
101. ummi anum http://mahalucky79.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
102. qucachahir http://quraishahir.blogspot.com/2011/03/give-away-3.html
103. cik hani http://puapoo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
104. amyeryn http://mycontest-giveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
105. Mama Rayyan http://pelangichenta-fieda.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
106. inahasan http://inahasan.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
107. inasepi http://inasepi.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
108. fasya;) http://fasya9324.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
109. segalanyer kuterima... http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
110. Miss Eiza http://missobsesi.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
111.  farahinshabuddin http://sayasukakucingcomel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
112. sarah http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
113.  Huda http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
114. AnGeL pUrPLe http://angelpurple3006.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
115. haiza aryani ilyas http://sakuraryani.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
116. shoot_syuhada http://shootsyuhada.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet_18.html
117. ~dYaHaHa~ http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
118. syuwai http://syuwaistory.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
119. NuRuL AiN http://soulain.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
120. sheilasherimamohdsabri http://ellasheila.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
121. azleen http://lovelygiveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
122. izan cute  http://izancute.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
123. ♥♥Muslimah Vouge♥♥ http://norazwa50.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
124. ♥CuteMummy ♥ http://rinna57.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
125. cikpuanhady http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.htm
126. uNa http://husna-una.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
127. *azni* http://mamaizzul.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
128. azieta  http://luvazieta.blogspot.com/2011/03/contest-1-giveaway-saya-nak-rasa-coklat.html
129. cikanna http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
130. Izzatul Iman http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
131. leen http://emmileen.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
132. misz l0vely http://l0vec0ntestgiveaway.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
133. Lieynanilaz http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
134. nuruljannah sukhri http://preciousmomentslovecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
135. syakila  http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
136. juniza http://blogjuniza.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
137. mommylavender http://mommylavender.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
138. toyolkiut http://menangsokmo.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
139. nEa FleriDa / nIL http://neaflerida.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html 
140. Adzriel AB http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html
141. Rashidah Osman http://sharmainehanez.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html  
142. Ina Hashim http://ourdreamsoflifecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.





banner

5 comments:

k.e.r.i. said...

nyum nyum nampak macam sedap.
dah lah aku hantu coklat. hahaha.
btw, thanks for the invitation yer.
kalau rajin aku join giveaway ni yer. :)

stormz said...

@k.e.r.i. It's ok. kalo free buat jela. xpakse pn ;p

Adzriel AB said...

http://adzriel.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Rashidah Osman said...

dah join =)

http://sharmainehanez.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

Ina Hashim said...

salam kenal

nak join gakkkkk

http://ourdreamsoflifecontest.blogspot.com/2011/03/giveaway-saya-nak-rasa-coklat-sweet.html

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.