Sunday, March 27, 2011

Kenapa telefon rumah ni?


Tu adalah status fb aku tadi. xtaulah kenapa telefon rumah aku ni asyik ringing je every 5 minutes. Dahla ringing sekali je. Pastu bila angkat xde plak orang cakap.bunyi tut..tutt je.

Dah 2-3 bulan jugakla sebenarnye jadi camni. Tapi xdela sekerap this week. Bila dah start ragam tepon ni, dalam masa 30 minutes mesti ade je nak bunyi. Rasa cam ade orang main miskol2. Geram je rasa.

- image from Google -


Takut gak kalau tengah duduk kat rumah sorang2. Rasa cam ade org tengah stalk je. Pernah skali tu aku tengah buat coklat dah malam2 buta after 12midnite..tetiba je tepon ni gatal nak ringing. Lagila takut aku time tu.

Tadi dah call orang TM. Diorang cakap dalam masa 72hours nanti diorang check line. Kalau xde rosak pape, baru diorang datang rumah check tepon ni.

Setiap kali tepon bunyi, berdebar je rasa...

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

4 comments:

AZANI said...

salam lia
cer mintak pakcik no to biar pakcik cek...ha ha ha...agaknya ada oarang nak usik ...cadangan kalau ada hp, cabut je connection ke dinding tu,

stormz said...

@AZANI xblh jgk nak cabut wire kt dinding tu sbb kdg2 ade urgent call. line mxs, celcom/digi kt area rmh dhla hampeh. so kalo org xleh get through hp, diorg akn call rmh. tp tula, kdg2 tepon ni main2 bunyi la plak. geram je rs

meriahceria said...

ada org nak ngorat hang tak iylia

stormz said...

@meriahceria xde maknenye ;p

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.