Tuesday, March 8, 2011

Sorry..

To all my readers, sorry la ye..dah lame sangat2 aku xupdate blog properly. 2-3 minggu ni xcukup tido sebab nak siapkan order from my customer. so paham2 jela. Pkul 4 pagi baru siap n tido jap 2jam.pastu chow g ofis. dah nak azan maghrib baru reti nak tunjuk muka kat rumah.


Kalau larat, sambung terus buat chocolate. Kalau xlarat tu memang balik tu kadang2 tertidur sampai pagi. Ade order masuk last month. Tapi disebabkan aku nak jaga kualiti n xnak coklat tu masuk angin, 2weeks before orang tu amik barulah buat. So, xdela coklat tu terbiar lama. Lagi pun coklat yang aku buat ni xletak preservative. Paling lama boleh tahan dalam 3bulan.


Dah tengok page Sweet Cottage ke belum? Ade new product masuk. Sekarang ni just nak survey je dulu kot2la ade yang berminat nak beli. Korang boleh personalised coklat yang korang nak beli. Nak print terus muka korang atas coklat tu pun boleh. xpayah pakai edible image.





Sangat sesuai kalau korang nak surprise kan your partner. Lain dari yang lain. Xpayah beli kad. just letak your wishes atas coklat je.

Kalau korang nak tanye pape, as usual contact je kitorang through Sweet Cottage - Contact Form

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.