Tuesday, March 22, 2011

Xsangka sungguh

Auw...terharunyelah aku dengan korang yang join giveaway coklat aku tu. Ingatkan xde orang yang perasan giveaway tu. Joinla beramai2 tau korang!!

Hadiah ada untuk 3peserta yang bertuah. Kalau ada rezeki lebih nanti aku topupla hadiah lain dengan coklat tu skali.

Ok, babai...banyak kerja nak buat. Banyak entry dok dalam draft je ni. Separuh jalan je buat pastu dah xde idea nak sambung.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.