Wednesday, April 13, 2011

Kalau korang nak tau, follow my twitter

Haa? Suspen ke x? Kalau korang terasa nak kepoci, jomla follow twitter aku. Nanti aku cerita kat situ. Kalau rajin, dengan gambar2 aku tweet sekali. hehehe


Ntah2, time korang baca ni aku dah sampai ofis Nuffnang. Ops!

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

1 comment:

senyumSOYA said...

sedapnya coklat dy~ huhuhu

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.