Thursday, April 21, 2011

Kuala Lumpur International Book Fair 2011


Kepada pencinta buku, ulat2 buku jomla beramai2 kita pergi Pesta Buku 2011 dekat PWTC mulai hujung minggu ni.

Xsabar aku nak pergi sane. Nak borong buku banyak2. Dah lama xshopping buku n magazines. Last year pergi situ pukul 10 pagi pun dah ramai gila orang. Bersesak2 la dalam tu cam sardin. banyak booth yang dibuka.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

1 comment:

kak ina kl said...

tahun ni tak gi sebab ada hal lain.

ala kalau nak review tak kira blogger baru ataupun lama..janji rajin gi ambik dan buat N3.

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.