Friday, May 6, 2011

DiGi Live FB Party



Semalam dapat call dari Nuffnang untuk confirmation untuk attend event ni. 1st time dapat call dari diorang.hehe
Siapa2 yang dapat invitation tu, jumpa kat sana ye malam nanti!!!

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

3 comments:

meriahceria said...

aku pun terkejut..ingat kan dpt fon dr yg tut tut...acummm

stormz said...

@meriahceria hahah..nk ikut ke? diorg ckp blh ajk lg 2-3 org dtg

daydeck86 said...

jumpa kat sana ekk
aku xda member ar nak g

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.