Monday, May 23, 2011

Doorgift bajet: Colourful Oreo Untuk Doorgift

Bajet untuk doorgift kahwin sikit? Tapi nak doorgift yang cantik, saiz xkecik sangat, xbesar sangat? xnak orang mengata doorgift korang tah hape2 je? nak doorgift siap sekali dengan kotak?


Orderla Colourful Oreo sekarang daripada Sweet Cottage!!! Lagi banyak korang order, discount pun mesti ade :)

Harga???


RM1 je untuk coklat including transparent box. Jangan tunggu lama2, contact Sweet Cottage sekarang.



p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

4 comments:

meriahceria said...

hihihi..sy pun ada wat coklat oreo..rege dia...RM 1 utk 10 coklat oreo...Cik stom nak beli tak..

stormz said...

@meriahceria pergh!! murah btul meriahceria ni jual. free blh x?

alinac lover said...

sgt sweet kan~ best!

stormz said...

@alinac lover Bolehla order kalo sweet :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.