Friday, May 20, 2011

Hanis Zalikha Datang Rumah Saya

Betul xtipu pun title entry ni. Memang betul pun Hanis Zalikha yang famous amos tu datang ke rumah saya. Xsangka betul dia sanggup datang ke rumah saya ni.

- pic credit to Hanis Zalikah's blog -
Xpercaya ke korang? Nah amik gambar ni. xpercaya memang xtau la.hehe


 See!! Kan betul memnag Hanis Zalikha ni datang rumah aku. Siap tersenyum lebar pegang Mickey Mouse. Tu sebenarnya iklan Hong Kong Disneyland from Nuffnang. Kalau korang nak tau experience Hanis Zalikha pergi sana, bacalah entry dia ni - Why Hong Kong Disneyland is a must-visit when in Hong Kong

Ok, bye!!! xtipu kn? 

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

2 comments:

cik hani said...

wah.. HZ bertandang ke rumah awak ye..

hikhikk

Anonymous said...

apa kenanya dgn anon , jgn buat entri cmni ... nnti org marah... caya ckp aku... kalau xde kene mengena jgn buat.. aku xnak sakitkan hati... ni nasihat...

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.