Friday, June 10, 2011

Global Smurfs Day


Baru2 ni kat IPC Shopping Centre (formerly known as Ikano Power Centre) telah diadakan sambutan Global Smurfs Day. Ramai bloggers dan media yang telah dijemput untuk menghadiri sambutan smurfs ni.Ingatkan bloggers dengan media je, rupa2nye event ni open untuk public jugak. So ramaila orang kat ruang yang kecik ni.

Bnayak gila patung2 Smurfs ni kat atas lantai. Ingatkan bolehla nak amik 1-2, tapi organizer cakap patung2 tu just untuk display je. Haishh.. So terpaksa tengok jela patung2 comel tu.

- Smurf Village -
Disebabkan ni 1st time aku join event GPLusMy, so memang cam blur kejap maa sampai situ. dahlah xkenal orang sangat. Dok peratikan orang je masa mula2 sampai. Pastu terperasanlah muka Kak Ina KL terus terasa lega sebab pernah jumpa sekali time amik Kukis dia yang kebabom dulu tu. Nasib baik dia ingat lagi kat aku ni. Kalo x, memnag harulah sorang2 kat situ.heheh..Almaklumlah, mulut ni cam berat nak pot pet kalau mula2 jumpa. Pastu harusla berkenalan dengan blogger lain jugak. Ade Jard, Cik Lily Putih, Hazman Fadzil, BroFameStone, Bean Moreno. Nice to meet u guys :)

- Jard, Kak Ina KL, yours truly n CikLilyPutih -     


- Gossip session -

 

Kalau korang nak tau, korang ni berpeluang untuk memenangi hadiah SONY BRAVIA EX4 46” LCD TV dengan hanya mengambil gambar paling kreatif bersama costume character Smurfs.

Camne nak jumpe Smurfs tu??

Datang je kat IPC n korang tunggu waktu2 yang dia kan muncul. pastu terus amik gambar yang paling kreatif and buat slogan skali ye :)



Lepas tu kami telah diberikan light refrestment - Smurfs Cuppies yang sangat cute je. Hopefully lepas ni aku rajin la join event2 Nuffnang.


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

3 comments:

ken said...

the cupcake is cute :)

kak ina kl said...

klu gi event tak leh malu-malu tau..tegur ajer..insyallah bloggers yang datang ke event selalunya suka pot pet pot pet

stormz said...

@kak ina kl Ok gak. A very good tips from u :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.