Thursday, June 2, 2011

Step Joget

Dah 2 malam tidur lewat je sebab nak siapkan coklat. Penat n mata kuyu je ni xcukup tidur. Malam ni nak kena ajar tarian pulak. 1st day nak jumpa budak2 yang nak menari ni. Nervous jap. xtaula diorang ni reti menari ke x. Kalau xreti memang masakla aku nak kena ajar dari basic.


Disebabkan show diorang hujung minggu depan, so kena buat training sampai tarian tu jadi cantik. So aku decide untuk buat joget since tarian tu cam simple sket. Xpayah nak bend badan sangat. Lagu still tengah cari lai. Hopefully jumpe duration yang pendek2 je.


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

2 comments:

kak ina kl (1) said...

pandai buat coklat dan pandai menari.baguslah camtu..seronok pot pet pot pet..tak tak best kan event tu

stormz said...

@kak ina kl (1) haha.xdela pndai mne pn. saje suke2.

smlm tu xbest pn event.kalo tau angkut 1rmh dtg. br best sket.haha

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.