Monday, June 13, 2011

Tengok Final AF9 @ Dataran Putrajaya Presint 3


Malam tadi aku berkesempatan untuk tengok live final AF9 kat Dataran Putrajaya Presint 3. Stage 360 degrees tu berhadapan dengan Istana Kehakiman dan bangunan Putrajaya Holdings. Crowd memang ramai so kitorang bertiga ni dapat duduk kat area tangga Istana Kehakiman. View pun boleh tahan la n ade screen besar sekali kat situ.



Sebenarnya memang malas nak pergi tengok kat dataran tu. Tapi dah budak berdua ni ajak n ayah pun suruh temankan diorang kenalah jugak follow diorang tengok konsert final af9 ni. Mula2 dah dapat port cantik, tapi once konsert start je mulalah ramai orang berdiri kat depan aku. Geram je. Grrr!! Terus gerak kat tempat ;ain n nasib baikla ok tempat tu.

Hazama memang the best la. Setiap kali Pak Nil sebut nama dia, memang kuat gila orang bertepuk tangan. Tangan masing2 pegang henpon bz vote.



Masa on d way jalan nak pergi parking, ternampakla AC n wife dengan kereta Bentley dia. Fuh! smart gila bentley dia tu. Ada amik gambar tapi blur..


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

2 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

waahhh mcm best je..ingat nak pegi tp mcm malas je sebab kompem ramai org..hihihi..

stormz said...

@✿....rossa alina....✿ mmg ramai orang, tapi jalan xjem langsung

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.