Tuesday, June 28, 2011

Wedding Noddy @ Taman Tamadun Islam

Last week, me n my friends jalan2 pergi Kuala Terengganu. Sebenarnya kitorang nak pergi wedding Noddy kat Pusat Konvensyen Taman Tamadun Islam (kat area Masjid Kristal tu).

- bergambar dulu kat parking before masuk hall -

- 3 pasangan pengantin kat atas pelamin -




Sebenanrnya malam tu ada 3 couple pengantin - Noddy, adik lelaki n adik perempuan dia. Semua cantik2 n handsome :)

- Yang di-Pertuan Agong menepung tawar pengantin -
- Raja Permaisuri Agong menepung tawar -

- Food kitorang. Yummeh! -
 Berbaloi-baloi!!! RM 75 for 1 hour Klang Valley Outdoor Portraiture

- sweet couple: Noddy & Fahmi -

- adik lelaki noddy n wife -

- adik perempuan noddy n husband -
- gambar2 ade yg from my camera n burn -

Congrats Noddy!!! Semoga perkahwinan korang kekal ke akhir hayat n dikurniakan cahaya mata yg sihat n comel2 :)



Thanks invite kitorang semua ni. Happy sangat dapat jumpa ko even kejap je pun :)





p/s: sebenanrnya ade lagi wedding member n cousin yang aku attend. tapi xsempat nak buat entry. korang tunggu jela ye :)


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

2 comments:

soooooour said...

wah...ramainya kawen.......

Azhar Mohamed Khan said...

Assalamualaikum.
This Is Azhar Mohammed Khan From Makkah Al Mukarrama.
Want To Know How To Contact Taman Tamadun Islam Kuala Terengganu Committee Members For Booking. Thanks & Jazak Allah Khair..

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.