Monday, July 18, 2011

Alhamdulillah.. Ada rezeki

Dah agak lama jugalah aku xupdate blog ni dengan cara yang berhemah. Busy je memanjang dengan catering
ayah aku,prepared untuk kenduri arwah dekat rumah awal bulan haritu, siapkan order coklat yang xputus2 datang n macam2 lagi la.

Memang sangat penat. Kerja kat ofis pun banyak jugak. Kadang2 sampai rumah je terus tertidur sampai pagi. Serius ni!

Kalau ada order coklat, sampai ke subuhla aku xtidur gara2 nak siapkan tempahan dari customer. Nampak macam senang je buat coklat, tapi agak rumit jugakla sebab nak make sure coklat tu xberlubang, xberair n kalo part kena color tu, memnag sangat2 mencabar. Kena pandai main dengan suhu keliling. Kalau x, mengerasla color tu before sempat color kat mould.






This month banyak order giftpack for birthday. Terima kasih banyak2 korang yang sudi menggunakan servis Sweet Cottage :)


Cuba korang tengok sini. Macam2 ade!!!
1. Nak kahwin ke? Jom pakai inai kat sini :)
2. Tercari-cari business card? Boleh beli dekat sini sekarang
3. Jom tengok Konsert David Archuletta


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner
...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.