Tuesday, July 19, 2011

Giveaway Julai Bersama Blogger by andyhowtt.com

Dah lama sangat aku xjoin giveaway dari blogger2 ni. Padahal berlambak je diorang ni buat giveaway. Tadi blogwalking kat blog Nisa Kay and nampakla entry dia ni pasal giveaway andyhowtt.com.




1. Buat satu entry tentang Giveaway ini, korang kena letak tajuk Giveaway Julai Bersama Blogger by andyhowtt.com [DONE]
2. Letak banner kat atas tuh ni dalam entry korang dan link kan gambar ni ke entry giveaway ini.[DONE]
3. kalau nak follow blog nie dan fanpage dipersilakan takde paksaan, tapi jika ingin mendapat updated pasal Giveaway nie korang kena follow :) [DONE]
4. follow blog sponsor-sponsor giveaway ini [DONE]
5. di akhir entry korang masukkan pesanan penaja sebijik macam kt bawah nie [DONE]
Giveaway Julai Bersama Blogger ini dianjurkan oleh andyhowtt.com, dan hadiah telah disponsor oleh Nisa Kay, Akmal Hilmi, Faizal Fredley, Nota Kosong, Saya Doodle, NorfanilMohd Khairi, Munzir Shafie, Azri Johan,  Alya Esprezzo, Kaizen Shinobi dan Malcube
6. lepas tuh kalau korang nak tag orang pun boleh juga, kalau taknak tak apa [DONE]
7. blog yang follow keenam2x syarat yang telah dinyatakan diatas akan diberikan keutamaan jadi sila ikut syarat yang ditetapkan [DONE]
8. setelah selesai entry korang tu, korang boleh submit entry korang kat ruangan komen kat bawah ini, jika korang tinggalkan link tersebut kat entry lain,link korang tidak akan dilayan [DONE]

Aku nak tag korang semua yang baca :)

 Ni lah antara hadiah yang akan diberikan oleh Andyhowtt.com. Tarikh tutup adalah pada 31 Julai 2011




Giveaway Julai Bersama Blogger ini dianjurkan oleh andyhowtt.com, dan hadiah telah disponsor oleh Nisa Kay, Akmal Hilmi, Faizal Fredley, Nota Kosong, Saya Doodle, NorfanilMohd Khairi, Munzir Shafie, Azri Johan,  Alya Esprezzo, Kaizen Shinobi dan Malcube

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner
...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.