Friday, July 29, 2011

Jom Makan Buah @ Taman Warisan Pertanian Putrajaya


Apa aktiviti korang weekend ni? Kalau xde apa2, jom datang putrajaya beramai2. Ada program Jom Makan Buah. Pelbagai jenis buah tempatan yang enak2 untuk korang nikmati sebelum bermulanya bulan puasa Isnin akan datang ni.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

2 comments:

kak ina kl said...

tak sempat nak gilah penat baru balik bercuti. selamat menyambut bulan ramadhan, terima kasih sudi join GA akak tu yer

stormz said...

@kak ina kl same2 akak. mintk2 la dpt menang GA tu.heheh

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.