Monday, July 11, 2011

Nasi Ayam Goreng Berlada

- gambar diambil dr Google -

Tetiba petang2 camni terasa nak makan Nasi Ayam Goreng Berlada. Tapi rasanya aku xpernah jumpa lagi dekat area Putrajaya, Selangor/ KL. Dekat sini yang biasa jumpa adalah Nasi Goreng Ayam. Nasi kosong biasa yang digoreng dan diletak ayam. Yang aku nak ni, nasi ayam yang digoreng n ada ayam goreng berlada.

Nak yang dekat Muar punya. Slrrrrppp... mentang2 puasa..macam2 nak makan.

Bila lah nak balik Muo ni. Dah lama xjengah rumah. Ntah dah jadi hutan ke ape tu xtau la.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

3 comments:

Nava.K said...

Anything with chillies and sambal is my choice for sure.

stormz said...

@Nava.K me too

nizza said...

yup! sy akui,hanya kat muo je ada nasi ayam goreng berlada ni.sy salah sorang peminat menu ni :-)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.