Thursday, July 14, 2011

Personalised Chocolate

Korang pernah dengar pasal PERSONALISED CHOCOLATE?

Kalau xtau, sini aku nak cerita sikit pasal Personalised Chocolate.


  • Not homemade chocolate, it's machine made chocolate.
  • Quality chocolate with a raised design.
  • High Definition Graphics including photos.
  • Personalised to suit any occasion.
  • An effective promotional tools.
  • A product that people never forget. 

Why Chocolate Process is Unique??

  • * NO RICE PAPER
  • * NO DYES
  • * NO ICING
  • * NO INKS
  • * NO TRANSFER USED
  • * NO SCREEN PAINTING

 Ok kalau korang berminat bolehla korang contact D'Choco Design untuk mengetahui harga, jenis coklat, saiz coklat. Berbaloi2 sangat untuk dijadikan doorgift, hantaran, hadiah.


Disamping itu juga, korang boleh customize coklat tu ikut selera korang sendiri. Cepat contact
D'Choco Design sekarang jugak!! http://choco-design.blogspot.com/



p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

1 comment:

Nava.K said...

lovely and will be great as a gift.

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.