Friday, July 22, 2011

Sikit je lagi ni

Tengokla ni..Sikit lagi je nak sampai rm100. lepas tu dah boleh nak cash out kn.


Eh, korang nak dapat macam aku ni? Jomla kita join churp-churp beramai2 :). Make sure korang ada akaun Twitter. Lepas tu korang dah boleh share semua campaign2 yang ada ni. sambil korang sibuk dok berTweet' tu, korang boleh jugak dapat $$.

MESTI CUBA:


p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

1 comment:

saya_arief said...

wah..dah 70..
tahniah2..
cket je lagi tu.

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.