Monday, July 11, 2011

Walk out pretty!

Sekarang saya adalah sangat pemalas nak update blog. tak taulah kenapa. Mood untuk berblogging dah hilang xtau pergi mana.

Maybe saya kena buat treatment dulu kot barulah rasa fresh nak rajin nak blogging.

Korang dah try deal yang terbaru dari MilkADeal ni?

MAD Deal of the Day: RM29.90 instead of RM288 for a Miracle Spa Treatment Facial + Hair Wash & Blow + 3 Lessons of Makeup & Skin Care Course at Infinity Hair Design & Beauty Image, Jalan Kelawai.


 Berbaloi2 harga dari MilkADeal ni. Murah yang amat!!

Kalau korang belum register lagi, better register sekarang supaya korang xterlepas offer yang murah2 ni. Cepatttt!!

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.