Wednesday, August 24, 2011

Coklat untuk Hari Raya Anda


Dah tinggal lagi 1minggu sebelum Hari Raya. So macam mana dengan persiapan korang semua? Dah habis shopping ke lom? Kuih2 raya tu dah beli ke lom?


Kalau korang rasa nak buat kelainan, bolehla jadikan coklat sebagai ganti kuih raya :) Mesti tetamu yang datang tu muka tersenyum bila makan coklat yang sedap2.


BTW, ni adalah hasil2 coklat yang telah diorder oleh customer2 tersayang. Xsempat nak amik gambar semua tu bagai so ni jela yang berjaya snap guna hp je.
Yang atas skali tu Bubble Chocolate - RM30 (2canister), bawah tu pulak Colourful Oreo, yang comel2 merah & biru tu pulak praline perisa strawberry (red) n blueberry (blue).

Kalau korang rasa macam nak rasa coklat SWEET COTTAGE ni tapi xde bajet yang banyak, don't worry la. Korang cakap je berapa bajet n nanti sy akan buatkan untuk korang. Minimum is RM 20 exclude postage. Manela tau korang tengah survey doorgift kahwin, so boleh je order sample dari sy. Nanti sy akan pelbagai kan jenis coklat within bajet yang korang kasi :)

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.