Monday, August 15, 2011

Insaf tengok 'Ini Kisah Aku - @WardinaSafiyyah'

 

Korang dah tengok video ni? Bukan senang someone yang glamour nak buka cite lame2 dia dari zaman xpakai tudung sampaila sekarang yang dah jadi better muslimah. Bagi aku, @WardinaSafiyyah ni bagus n dia dia memang orang yang banyak ilmu. Pagi2 slalu sangat tengok dia dalam MHI.

Antara quote yang aku suka bila tengok video ni - "You are what you eat and you are what you read"

Dalam video ni @WardinaSafiyyah pun siap bercerita macam mana mak dia berdoa bersungguh2 tiap2 malam mintak agak @WardinaSafiyyah xmenang Dewi Remaja. Memang doa seorang ibu tu berkat sebab Wardina xmenang pun.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.



banner

6 comments:

eencyweency said...

mohon share video ni ye :)

stormz said...

@eencyweency blh je :)

Nadia Nazifah said...

aku nanges sebab terharu sgt. thanks for sharing iylia :) wardina bertuah betol sbb dapat hidayah. smoga kite pon golongan yg dapat hidayah dari Allah

stormz said...

@Nadia Nazifah aku pn rs nk nages.repeat byk kali video ni

mekarlid said...

Saya suka jgk..suka sgt2,semoga kita semua menjadi lebih baik.amin

stormz said...

@mekarlid insyaAllah amin...

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.