Friday, August 26, 2011

Jalan Alternatif Elakkan Jem Menghala Selatan

Rasa2nya start malam ni ramai orang dah nak balik ke kampung untuk berhari raya. Confirm2 jem kat highway. So ni aku ada tips untuk korang elakkan jem untuk yang menghala ke Selatan.


  • Sesiapa yang dah ter'stuck' jem dekat Plus Highway tu area Nilai-Seremban, better korang amik exit Nilai dan terus tuju ke arah Pajam. Lalu LEKAS Highway sampai ke Senawang. Lepas tu masuk balik Plus. Area Nilai-Seremban tu yang slalu sangat jem. Lepas dari Senawang selalunya trafik dah ok sket

Better korang follow twitter @plustrafik & @LLMinfotrafik untuk mengetahui perkembangan keadaan lalulintas di highway.

Untuk kecemasan: PLUSline 1800880000
                               LEKAS Infoline 1-800-888-021 

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

1 comment:

coops said...

owh, thanks for the info :)

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.