Tuesday, August 2, 2011

Jom Beli Barang Raya @ Putrajaya


Korang semua dah beli barang2 persiapan raya ke belum? Wahahha.. baru 2hari puasa aku dah sebok tanyalah pulak :P Ok2, pada sesiapa yang rasanya nak shopping barang raya, apa kata korang datang je kat Putrajaya next week. Ada karnival 'Jom Beli Barang Raya @ Putrajaya' anjuran KPDNKK. Sape yang pernah pergi last year tu, rasanyenye tahun ni pun lebih kurang samalah. Sebenarnya aku nampak banner ni kat tepi jalan on d way pergi ofis tadi :)

Tarikh: 10 - 14 Ogos 2011
Tempat: Presint 2 Putrajaya (berhadapan bazar ramadhan & bersebelahan KPDNKK)
Masa: 10 pagi - 10 malam

Jom datang beramai2!!

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

1 comment:

mr_mrs mikko said...

wah!
shopping barang raya dekat putrajaya..
hihi

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.