Monday, August 15, 2011

Jom Menangi Hadiah Lumayan - Everyone Connects Open House

Nampaknya dah dekat 2 minggu kita berpuasa di bulan Ramadan ni. Cepat betul masa berlalu. Pejam celik, pejam celik xlama lagi je kita dah nak menyambut Hari Raya Aidilfitri. Mesti korang semua masing2 tengah gigih nak menyiapkan segala keperluan Hari Raya. Betul x?

Hari Raya Aidilfitri ni sangat sinonim dengan majlis2 Rumah Terbuka @ Open House. Time ni lah semua rakan2 dan saudara mara akan datang untuk beraya ke rumah kita.

Kalau korang nak tau, Everyone Connects turut menganjurkan Open House bagi meraikan kedamaian, perpaduan dan kasih sayang antara semua :)  Biasanya Open House ni korang kena tunggu bila dah masuk bulan Syawal kn? Tapi di Everyone Connects ni, korang xpayah nak tunggu Raya untuk datang Open House. SEKARANG jugak korang dah boleh datang makan2 juadah yang telah disediakan. Lepas dah makan, bolehlah korang ziarah rumah2 kawan korang yang lain n makan hidangan yang diorang dah sediakan tu :)


Lokasi Open House adalah di FACEBOOK!

Best x Open House ni?

Yang lagi bestnye, bukan perut korang je kenyang makan hidangan yang dah disediakan, tapi..............

Korang jugak boleh MENANG HADIAH YANG SANGAT LUMAYAN!!!!!

Korang boleh memenangi hadiah2 istimewa setiap minggu seperti Kamera Sony, iPod, iPad apabila korang menyertai Everyone Connects Open House ni :)



Ape lagi? Jangan tunggu lama2. Korang masuk je http://www.facebook.com/everyoneconnects sekarang!

SELAMAT BERPUASA :)



**Ini adalah Sponsored Post Entry **



p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.


banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.