Friday, August 26, 2011

Salam Aidilfitri


Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada readers blog n member2 semua :) Maaf Zahir dan Batin kalau ada yang terasa bila baca entry2 aku dalam blog ni.

Sesiapa yang nak drive jauh2 tu, make sure korang dapat rehat yang secukupnye sebelum memulakan perjalanan. Hati2 di jalan raya. Kalau mengantuk, berhenti sekejap dekat r&r.

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.
banner

2 comments:

atty's said...

selamat hari raya & maaf zahir batin

stormz said...

@atty's selamat hari raya akak

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.