Thursday, October 13, 2011

Big Bad Wolf @ MAEPS Serdang


Malam tadi aku pergi Big Bad Wolf dekat MAEPS Serdang. Korang tau x Big Bad Wolf tu ape? Tu adalah jualan buku yang terbesar yang menawarkan sale gile2 la. Selame ni tengok2 buku hardcover harga dalam ratus2. Tapi dekat Big Bad Wolf, harga less than rm25.

Memang murah habis la! Semua orang pegang kotak2 besar untuk isi buku2 yang diorang beli. Siap ada yang bawak troli n shopping bag lagi untuk isi n angkat buku2 yang diorang beli.

- zoom in kalo nak tengok map -

Date: 7 - 16th Oct 2011
 Time: 10am - 9pm
Venue: Hall A, MAEPS, Malaysia Agro Exposition Park Serdang (behind Hospital Serdang)

- banyak beli cook book. sape nak kasi harga murah camni beb ;) -
Nilah antara buku2 yang berjaya dibeli. Sebenarnya nak beli banyak tapi sebab dah nak tutup so ni jela hasil pembelian sambil tutup mata. Total xsampai RM60. Memang berbaloi2. Rasanya hari jumaat ni nak revisit again supaya boleh shopping buku dengan menggila, Kena pergi awal sket la nampaknya :)

p/s: semalam masa tengah q nak bayar, aku nampak AidaThePinkGoddess. Cantiknye dia :) Xsempat nak tegur sebab dia pun tengah q jugak

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.