Monday, October 17, 2011

Macam-macam

Setiap kali puasa mesti terasa cm nak makan macam2. Like hari ni je, start dari pukul 12 dah terbayang macam2 nak makan bila buka puasa nanti. Haiisshh....banyak betul setan yang goda ni

- apple pie -


- chocolate indulgence -
- kek batik -
- kuih puteri ayu -
-bread pudding -
Semua manis2 plak tu..

Photos credited to Google :)

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

No comments:

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.