Tuesday, October 18, 2011

.: Resepi Hari Ini - Congo Bars :.



Congo Bars (Recipe from K.Rima - Bisous a Toi)

Ingredients
2 3/4 cup of all purpose flour - I used normal Tepung gandum
2 1/2 tsp baking powder
1/2 tsp salt
150g butter - soften
300g light brown sugar - i used 250g soft brown sugar sebab xnak manis sangat
3 eggs
1 tsp vanilla
200g chocolate chips - i used Nona semi-sweet choc chip
1 cup chopped almond 
Method
- Sift flour, baking powder and salt in a large bowl - set aside
- Combine butter and sugar using a mixer until blended
- Add eggs one at a time to sugar mixture.. mixing on low in between each addition
- Add vanilla and mix
- Add flour and mix till combined
- Stir in chips
- Coat a 13x9 pan with a non stick spray and spread batter evenly into dish.. throw in more chocolate chips and also ur chopped almond
- Bake on a preheated oven of 170C for about 30 mins or till golden brown.. dont over bake ok cos ur baking blondies and not cookies!
 
p/s: Congo Bars ni one of the brownies la. sedap sangat rasa sebab after baked tu, saya makan banyak potongla jugak.hehe Mesti orang2 atas rumah saya dah terbau wangi malam tadi

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

2 comments:

kak ina kl said...

lama dah tak buat kek..gi shah alam tak teringat nak makan mee kari ketam kl ni..terlupalah pulak

stormz said...

@kak ina kl sy pun dh lame xbuat kek.tu mlm td dtg angin nk buat, sanggup mlm2 buta mngadap oven

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.