Thursday, October 20, 2011

Spa Ikan Membahayakan Anda!

hotfm976: Hot FM Tak Tahan!!: 'BAHAYA SPA IKAN' . Kongsikan bersama kami... (18 minutes ago from web)

- kredit gambar Berita Harian -
Kementerian Kesihatan nasihat orang ramai henti terapi ikan

PETALING JAYA: Kementerian Kesihatan memberi amaran risiko terapi ikan atau lebih dikenali sebagai spa ikan kerana boleh menyebarkan pelbagai penyakit berbahaya, termasuk Hepatitis C, HIV/AIDS dan tibi serta beberapa penyakit lain yang berjangkit menerusi bawaan air. (source: Berita Harian - Bahaya Spa Ikan)


Takutnya!!! Dahlah aku ni pernah pergi spa ikan tu 2-3 kali. Sumpah lepas ni dah xnak pergi lagi. Takut plak terjangkit penyakit2 dari orang :(

p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan.

banner

1 comment:

hamzah ian said...

tak pernah g spa ikan lagi.. hehe

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.