Tuesday, November 22, 2011

Congrats Team Malaysia!

Disebabkan aku ni orang Malaysia n bersemangat 1Malaysia, so malam tadi kitorg 1family menyokong pasukan bola Malaysia lawan Indonesia. Xpenah2 aku terasa nak tengok bola ok!

Macam2 perasaan ada masa tengok tu. Tu baru tengok kat rumah. Agaknye kalo aku tengok live kat stadium xtau la camne. Yang kat rumah tu pun dah lompat2 cam ape je setiap kali Malaysia golkn bola.

Suara2 orang yang tengok bola kat kedai mamak kembar depan rumah aku tu memang kuat gila. sampai ke rumah aku dengar. Mesti ramai gila orang tengok kat situ.

Pape pun, Congrats Team Malaysia/ #HarimauMuda / #HarimauMalaya!




p/s: Kalau korang still tercari2 hadiah untuk birthday, anniversary, doorgift perkahwinan & tunang atau pun nak makan homemade chocolate, korang bolehla terjah Sweet Cottage. Kami menawarkan pelbagai jenis homemade chocolate dengan harga yang berpatutan. 



banner

1 comment:

Eyriqazz said...

huhuhu..sedih malaysia tewas dengan syria semalam...


Perlukan bantuan untuk memenangi Contest Gadget Impian ,Minta tolong likekan entry ini.... special thanks in advance

http://www.eyriqazz.com/2011/11/gadget-impian-eyriqazz-dan-contest-5-in.html

Kalau dpt tweet,g+ dan komen entry itu..dialu2kan juga..tinggikan peluang utk saya menang...

Jemput join contest kalau berkesempatan juga...

thanks....

...From The Bottom of My Heart.. is a personal website. Every opinions and information contained in this website is for owner's own satisfaction. Any reliance you place on such information is therefor at your own risk. Owner will not be responsible for any damage or harm caused. Reviews, comments and opinions are welcome.